xPauet's Blog

En aquest blog s'actualitzaran notícies sobre tecnologia, informàtica o videojocs.

diumenge, 24 de maig del 2015

LG revela una pantalla OLED per televisors que es pot adherir a la paret

LG segueix amb la seva aposta pel mercat de les televisions, un dels electrodomèstics que des de fa anys viu la seva particular reinvenció amb nous formats, materials i resolucions. L'empresa sud-coreana ha mostrat aquesta setmana un panell tecnologia OLED, d'un sol mil·límetre de gruix, capaç d'adherir a la paret com si es tractés d'una làmina autoadhesiva.


Segons ha revelat «The Korea Times», el nou televisor del fabricant coreà, encara en fase de proves, és desmuntable i s'enganxa directament a la paret, demostrant així el seu ferm compromís per les pantalles de gamma alta com a motor de creixement econòmic.

El meu vídeo de YouTube


El vídeo ha estat pujat des del meu compte de YouTube, ja que la música que volia utilitzar tenia risc de que saltés el Copyright, drets d'autor, així que vaig decidir fer-ho des del meu personal per tal de no perjudicar a ningú si el Copyright saltava.

dijous, 21 de maig del 2015

L'empresa sueca, que busca competir així amb YouTube, anuncia que també oferirà notícies i incorporarà podcast a la seva oferta de música

Spotify, la plataforma més famosa de música per «streaming», ha anunciat aquest dimecres que es llançarà al mercat del vídeo i dels continguts de producció pròpia amb la idea d'expandir les seves fronteres més enllà del terreny musical.

L'empresa sueca, que compta actualment amb 60 milions d'usuaris actius (dels quals 15 milions són subscriptors de pagament) va desviar la mirada cap al seu punt fort des dels inicis en 2006: la música. En aquest camp, va anunciar grans novetats tant en la creació com en la filosofia i, ajuntant tots dos, el més cridaner d'aquesta era és el fitxatge del guru del techno Tiësto, que en el que han anomenat 'Spotify Running' ha creat música per fer esport que s'adapta al rimo de cada usuari.

dimarts, 19 de maig del 2015

The Division es retarda fins 2016

La companyia francesa Ubisoft ha tancat l'any fiscal amb un augment dels seus beneficis (87 milions d'euros contra els 65 milions de l'any passat) a pesar de reduir els ingressos. Ubisoft prepara nous llançaments aquest any, entre els que destacarà un títol de gran pressupost com The Division, un dels més esperats de l'any, es retardarà fins als inicis de 2016.


Ofereixen molts més píxels per pantalla, millor definició de color i millores en el número de fotogrames per segon

La Associació Blu-Ray Disc ha anunciat els detalls finals dels nous disc òptics i quin logotip tindran. Es diran Ultra HD Blu-Ray i estaran basats en l'estàndard 4k. Com és habitual, mantindran la compatibilitat amb els dispositius i lectors antics, amb formats com DVD o els Blu-Ray anteriors.


La resoulució d'aquests nous discs és de 3840x2160 píxels.Això més el major nombre de fotogrames per segon, aniran acompanyats amb nous sistemes de so, que la associació promet que seran totalment "immersius". 

dijous, 14 de maig del 2015

Google diu que els seus cotxes sense conductor només han sofert 11 accidents: "I no causats per nosaltres"

Els vehicles sense conductor humà de Google han sofert 11 accidents "menors" en els 6 anys que porten provant-los a Califòrnia, va assegurar la multinacional de EEUU, la qual va valorar aquesta dada com una mostra de "seguretat" en els seus cotxes.


"Si passes molt de temps en la carretera, hi hauran accidents, amb un cotxe convencional o un que es condueix sol. En els 6 anys que portem provant els cotxes, hem tingut 11 accidents menors en els 2,7 milions de km recorreguts." Va dir Chris Urmson, direcror d'aquest programa de Google.

diumenge, 10 de maig del 2015

C.H.I.P, l'ordenador de 9 $

Aquest diminut ordenador es basa en Linux per oferir a l'usuari cents d'aplicacions gratuítes amb les que treballar, jugar o simplement navegar per Internet.



El  micro ordenador es comercialitzarà l'ant vinent per solament 9 dólars i té tot el necessari per poder utilitzar-se com un PC convencional: consultar el correu, navegar per la web, crear i editar documents, jugar, etc.


dimarts, 5 de maig del 2015

GTA V PC el joc més venut a Espanya en el mes d'abril


La versió per a ordenadors ha debutat per damunt de tot en el seu primer mes de venda, i s'ha convertit en el vídeo joc més venut en el mes d'abril a Espanya.
Les expectatives eren altes i les ha sobrepassat. Amb un nou mode de perspectiva subjectiva i un nivell gràfic per damunt de les versions per consoles, GTA V continua aquest nou mes per damunt de tots, seguit per Fifa 15. 


diumenge, 3 de maig del 2015

Microsoft Edge: primers detalls del navegador que substituirà a Internet Explorer

La companyia confirma el nom definitiu de la nova eina que integrarà Cortana i permetrà prendre notes.


Encara que queden molts detalls per conèixer, Microsoft ha avançat ja algunes de les funcionalitats de Windows 10, i entre les principals novetats, comptarà amb un nou navegador que portarà en nom de "Edge".


La empresa Nort-Americana assegura que Microsoft Edge, serà més ràpid i més útil que Internet Explorer utilitzat durant les dues últimes dècades. Aquest nou navegador, ha sigut des de zero i permetrà crear pestanyes i una de les seves principals característiques serà la possivilitat de crear notes i realitzar retalls des de pantalles tàctils.



Asus VivoWatch: Un "wearable" que promet deu dies de bateria.

El dispositiu de canell compta amb una pantalla de 128 x 128 px i inclús sensor de ritme cardíac que monitoritza les pulsacions permanentment.


La firma taiwanesa ha anunciat un nou dispositiu de canell, molt lleuger (50 grams de pes), que inclou un pulsòmetre capaç de registrar el ritme cardíac de forma continua i les funcions pròpies per motoritzar l'activitat física i l'esport del seu propietari.



Resistent a l'aigua, el rellotge aposta per ser un aparell pensat per millorar la salut. Compta amb un LED, el qual s'il·luminarà de color verd per assabentar a l'usuari que està traballant amb l'intensitat adequada, pel que si la intensitat és massa alta, el LED passarà a il·luminar-se de color vermell. 

divendres, 1 de maig del 2015

Windows 10, gir total del sistema operatiu

La pròxima versió donarà un salt important al renunciar a un ecosistema independent per al mòbil, ja que serà capaç d'adaptar-se a tot tipus de pantalles. Microsoft desterrarà el seu clàssic navegador per Spartan capaç d'escriure notes, i l'assistent virtual "Cortana" s'integrarà totalment.


Tot això obrirà una porta pel desenvolupament d'aplicacions adaptades a una nova vida digital on hi destacarà la seva mobilitat extrema.
Windows 10 serà gratis per als propietaris de llicències Windows 8 i Windows 7 durant el primer any, el nou ecosistema continuarà pel camí marcat pel seu màxim rival, Apple, que ofereix una estratègia similar amb OS X.

Una de les novetats és l'adaptació de Cortana, l'assistent virtual, similar a Google Now o a Siri, que estarà llest per a sol·licitat qualsevol idea i respondre a múltiples preguntes, així com manejar diferents funcionalitats.

dijous, 30 d’abril del 2015

Acer presenta el primer monitor corb que minimitza els efectes de parpelleig

El dispositiu té com a objectiu oferir una experiència de joc immersiva gràcies a que posa cada part de la pantalla a la mateixa distància dels ulls de l'usuari 


La tecnològica Acer va anunciar el primer monitor corb amb una tecnologia que minimitza els efectes de parpelleig, entre altres nous productes que la empresa va presentar aquesta setmana en un acte amb la premsa a la ciutat de Nova York



El president executiu, Jason Chen, va explicar en la conferència que l'objectiu d'Acer és ser els primers en portar les noves tecnologies a tot el món. Els seus valors com a cap de l'empresa són la consistència i la persistència, i va informar de que les seves vendes són de 100.000 dispositius al dia.



La empresa va presentar també el primer projector del món amb sensor de llum ambient intel·ligent, el que segons la tecnologia, permet optimitzar la lluminositat de la imatge i saturació del color basant-se en les condicions de llum ambiental.